Stvari koje ne traba raditi posle loseg dana

Cao svima.Danasnji post je o tome kako da se barem malo osecate bolje nakon loseg dana a ne da ga jos vise kvarite.Svaki dan mozda nije dobar ali uvek ima nesto dobro u tom danu.Tako da je lek u svemu losem uvek pozitiva.Nadam se da vam se svidja ovakav post i da ce vam biti od pomoci.

FOKUSIRATI SE SAMO NA PROBLEM
Problemi koji su se desili nas guse tokom dana a ono sto nikako ne smemo i sto najcesce i radimo je da gledamo negativnu stranu svega i samo se fokusiramo na problem koji "nema" resenje.A ako se fokusiramo na resnje nacicemo ga.Pozitiva razbija sve lose pred sobom.Tako da se trebamo trgnuti i uzdignute glave boriti se za bolje sutra bez tog problema.


ZATVARATI SE U CETIRI ZIDA
Ja mislim da u losim danima gledanje u zidove nasih soba predstavlja samo precicu kojom sve vise i vise u svojoj glavi povecavamo probleme i tonemo sve dublje.Sunceva svetlost je odlican antidepresiv koji nam je bas porteban u losim danima zato je izlazak iz kuce jedan od najacih lekova za ulepsavanj dana.

OSECATE SE LOSE JER NAM JE LOSE
Da nema mraka zvezde ne bi sijale.Trebate prihvati svoja osecnja i trenutno stanje.Trebamo biti svesni da je sve za ljude.

ZAROBITI SE U SOPSTVENIM MISLIMA
Previse mislimo negativno i jednostavno te misli pocnu da nas guse i mi se osecamo lose ali ponekada nismo svesni da jedostano gusimo sami sebe.Zato razbritrite svoju glavu i misli budite prevedni prema sebi svoje probleme ne uvelicavajte ako nisu.Budite pozitivni i nikada ne odustajte zbog onih ljudi koji to jedva cekaju da odustanete.


LEK TRAZITI U HRANI
Tokom vaseg obroka vi se osecate dobro ali ubrzo nakon zavrsetka tog obroka nastupa krivica za to sto ste uradili.Nikada ne trazite resenje na pogresnom mestu a on sigurno nije u hrani.








Коментари

  1. Marija draga, jako dobar post, odlicna tema za pisanje, odusevljena sam.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post draga! Definitivno će pomoći ovaj post svima, odlična tema *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Blog ti izgleda super! Prvi put sam na tvom blogu i zaista mi se jako svidja!
    I post je odlican, naravno!
    Pratim te alo zelis uzvrati: https://www.facebook.com/JS-1176212992458216/

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, mnogo mi se sviđa tvoj post, kao i tema. Slažem se sa svakom riječju koju si napisala. Nema ništa gore nego da se fokusiramo samo na probleme i zanemarijemo lijepe stvari. :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Osnovna VS Srednja skola

Fashion mix for school!

MESTA KOJA BIH VOLELA POSETITI