TOP 10 TEEN FILMOVA




1.LOL

Opis:Lola(Miley Cyrus)pokusava da pronadje ravnotezu izmedju skole,prijatelja i porodice ali i ljubavi.Posle bolnog raskida ona se zaljubljuje u svog najboljeg druga-muzicara na pocetku karijere.
Zanr:romantika,drama,komedija.




2.THE DUFF

Opis:Maturantkinji Bianci ce se srusiti svet kada shvati da je drustvo gleda kao debelu,ruznu prijateljicu njenih zgodnih drugarica.Uz pomoc svog zgodnog druga pokusava da se potpuno promeni.
Zanr:komedija



3.THE LONGEST RIDE

Opis:Radnja filma govori o mladom paru ciji zivoti se ukrstaju sa starijim covekom koji se priseca izgubljene ljubavi nakon saobracajne nesrece.
Zanr:drama,romantika



4.WILD CHILD

Opis:Buntovna tinejdzerka koja posle nekoliko upozorenja oca odlazi u strogi internat gde upoznaje nove prijateljice.Pomocu njih uvidja da je njen stav pogresan.Ali bez obzira sto mora da odraste divlje dete u njoj ne miruje.
Zanr:komedija,romantika,drama



5.MEAN GIRLS

Opis:Grupa devojaka koje svi nazivaju Plasticarke matletira druge devojke koje su drugacije od njih.Ali nova ucenica sa drugom i drugaricama pokusava da to promeni.
Zanr:komedija



6.EXPELLED

Opis:Felix(Cameron Dallas)izbaciju iz skole zbog njegovih sala  i problema koje je stvarao.Pomocu prijatelja i brata pokusava da  sakrije od roditelja da je izbacen.
Zanr:komedija



7. THE LAST SONG

Opis:Otac dobija priliku da provede leto sa svojom buntovnom cerkom.On pokusava da uspostavi kontakt sa njom preko jedine zajednicke stvari-muzike.Sve to prati i ljubav,novo prijateljstvo,tajne...
Zanr:romantika,drama



8.MONTE CARLO

Opis:Tri prijateljice odlaze na putovanje u Pariz.Igrom slucaja zavrsavaju u luksuznom hotelu sa bogatim ljudima.Ali na kraju ce otkriti prave ljubavi i prijateljstva.
Zanr:romantika,komedija



9.SLEEPOVER

Opis:Cetri tinejdzerke na pidzama zurci se klade sa popularnim devojkama.Ko pre od njih uradi zadatke opklade dobija savrseno mesto za vreme rucka na velikom odmoru u srednjoj skoli.
Zanr:komedija.romantika


10.DISTURBIA

Opis:Radnja filma govori o maldicu koji je u krucnom pritvoru i saznaje da mu je prvi komsija ubica.Pomocu svojih prijatelja ima otkriti istinu o  misterioznom komsiji.
Zanr:horor




Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Osnovna VS Srednja skola

Fashion mix for school!

Moje omiljene serije!