Svaki trenutak je pravi


Niko ne zna sta ce mu se desiti sutra.Da li ce to biti najlepsi dan ili najgori dan u njegovom zivotu.Niko ne moze videti buducnost.Niko ti ne moze garantovati da ces se probuditi sutra ujutru ili posle teskog dana leci u krevet.Zbog toga recenica koju najvise mrzim u zivotu jeste "Imas vremena,zivot je pred tobom".Mi nikad necemo znati sta zivot nosi a samim tim necemo ni znati ni dokle cemo ziveti.Zbog toga se zivi u trenutku a stvari ispraljaju odmah.Zato i trebamo  raditi ono sto volimo zbog cega se osecamo najlepse,a ne nesto sto bi ostali ljudi smatrali normalnim.
Volite sebe najvise na svetu uvek razmisljajte pozitivno,nikad ne zivite po standardima vec kako vasa dusa zeli.Na kraju dana,svega i kada je najgore samo ste vi tu za sebe,jedino vi razumete u potpunosti sebe.Zbog toga ne dozvolite nebitnim osobama u vasem zivotu da vam menjaju to misljenje da ste najlepsi i vredni svega lepog sto zivot nosi.


Nadam se da vam se svideo moj novi post.

Коментари

  1. Ajme, tako predivan post! Veoma interesantan i edukativan tekst a i fotografije su vrh!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Draga, post je zaista predivan. Ja sam oduševljena. Smatram da bi svi trebali da se drže tvoje teorije i vjerovati u sebe i ostanu vjerodostojni sami sebi. Niko drugi neće živjeti taj život koji mi živimo nego samo mi i mi treba da budemo ti koji će da ga stvaraju po sopstvenoj želji.
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  3. Post je odličan! Slažem se u potpunosti s tobom, a i najiskrenije stvarno ne znamo kad će život prestati, pa dok imamo priliku, što da ju ne iskoristimo? Slike su jako zanimljive i još jednom odličan je post!



    novi post
    https://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, post je savrsen. Uzivala sam citajuci ga i slazem se sa tobom. Jednostavno treba ziveti u momentu i na sve sto se desi gledati sa vedrije strane.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Veoma poučan i divan post.Slažem se sa svime u potpunosti i treba da svaki momenat našeg života iskoristimo na najbolji mogući način.Slike su predivne!♥


    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  6. Piši više ovakvih postova!! Mislim da nekome ovakav tekst može uljepšati dan i motivirati ih kada ga vide na popisu za čitanje. Sve nas se ponekad mora podsjetiti na ovo.

    Luna [lunasbrain.blogspot.com]

    ОдговориИзбриши
  7. Sviđa mi se sama ideja posta. Naslov me je odmah povukao i natjerao da pročitam post. Jer ja sam ta osoba koja igra te neke taktike. Neću ovo sada nego za dva sata, ovo ono. I puno puta mi je se šansa izmakla u potpunosti i onda sam žalila.

    felizhanna.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  8. Predivan tekst, draga. Uživala sam čitajući, slažem se s tobom u vezi svegaa. :D
    Da li imaš na blogu garget za praćenje? ♥

    http://misseslandy.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti.Imam na pocetnoj stranici na vrhu imaju tri crtice i kada na njih kliknes imas gedzet za pracenje

      Избриши
  9. Savrsen post , tocno to svi misle da imamo vremena a tko to zna 🙊
    http://hisandherway.blogspot.ba/ ❤

    ОдговориИзбриши
  10. Post je odličan!Iskreno!Najviše se slažem sa tim da ne znamo šta nosi dan i da li išta nosi...Sjajna si zaista, treba mnogo da bi mi se svideo neki post, ali osvojila si me prvim pasusom.

    Učlanila sam se, pa bi mi bilo drago da pogledaš moj novi blog i učlaniš se! Naca.
    naca2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Predivan post, draga. Slažem se sa svima što si rekkla. Niko ti ne garantuje da ćeš sutra ustati, ili da ćeš noćas leći, zato kao i ti kažem da je najbolje živeti u trenutku.
    Blog ti je predivan. Zapratila sam te, bilo bi mi drago da uzvratiš.

    laAdda | BTS #2 - Study videos

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Osnovna VS Srednja skola

Fashion mix for school!

Moje omiljene serije!